Ca la Jepa
C/ Frontó, 7, 43595, Prat de Comte
(0034) 666 838 119
Relevant information

L’alberg Ca la Jepa està situat al nucli urbà-rural de Prat de Comte (Terra Alta). És el poble més petit de les Terres de l’Ebre amb 190 habitants. Actualment amb la millora de la carretera que connecta el poble amb l’Eix de l’Ebre (C-12) i Horta de Sant Joan i la comarca del Matarranya per l’altre extrem, el posiciona com un lloc privilegiat per visitar les Terres de l’Ebre. A 8 minuts d’Horta de Sant Joan, amb el centre Picasso; a 15 de Pinell de Brai, amb la seva Cooperativa Modernista; a 20 de Tortosa, amb el seu Patrimoni i activitat cultural; dins del Parc Natural dels Ports, està a 35 minuts del Delta de l’Ebre. La Via Verda, és un dels principals atractius pels qui volen gaudir de la bicicleta. l’Ebre (a 15 km) permet fer activitats amb caiacs i piragües, amb uns paisatges verges.

Ca La Jepa és una de les principals referències històriques de Prat de Comte, la casa fou construïda el 1911 a l’empara del poder agrícola i transformador de la família, amb un molí d’oli que encara existeix , antigament tenia uns grans trulls on emmagatzemaven l’oli. El 2001 fou inaugurat l’alberg, afegint un annex amb obra moderna, el 2008-2009 es va renovar completament, i ara, al 2015, després de realitzar unes noves reformes i canviar l’equip directiu, es va tornar a obrir per Sant Joan.

Capacitat de l’alberg: 48 places distribuïdes en 5 habitacions dobles amb bany/dutxa, i 7 habitacions múltiples, de 4, 6, 8 i 12 places amb serveis comunitaris a cadascuna de les 3 plantes.